PESTO ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ


Minumum effort. Maximum απόλαυση.
Takes , serves 2 people.

ΥΛΙΚΑ

  • 2 κούπες φύλλα βασιλικού
  • μισή κούπα φιστίκια Αιγίνης χωρίς το κελυφος
  • 1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1κ/σ χυμό λεμονιού
  • 2 σκελίδες σκόρδου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα συστατικά στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια παχύρευστη σάλτσα. Απλώνουμε σε pasta της αρεσκείας μας. Τρίβουμε παρμεζάνα. Απολαμβάνουμε.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ AΓΑΠΗ ΜΟΥ;

ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ AΓΑΠΗ ΜΟΥ;

Κάποτε για εμάς τα «πράσινα» ήταν οι κακοί και το ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ήταν ο τελικός εχθρός. Ωρα να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις.
BACON + AVOCADO ΣΑΛΑΤΑ

BACON + AVOCADO ΣΑΛΑΤΑ

Ποιὀς μαγειρεύει καλοκαίρι; Όχι εσύ πάντως. Μόνο λίγο bacon θα ψήσεις. Υπόσχεση.
ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πήραμε Χωριάτικο φύλλο Χρυσή Ζύμη, μελιτζάνες, τομάτες, φέτα και προσπαθήσαμε να κλείσουμε ενα καλοκαίρι σε μια πίτα.
SPREAD IT OUT

SPREAD IT OUT

Κάπου μεταξύ φυστικοβούτυρου και νουτέλα, κρύβεται η αλήθεια.
THE PALMIERS

THE PALMIERS

Παίρνεις σφολιάτα και κάνεις πανεύκολα retro μπισκότα
AMATRICIANA ΣΤΟ ΜΠΑΜ!

AMATRICIANA ΣΤΟ ΜΠΑΜ!

Σάλτσα γεμάτη πάθος για να αγκαλιάσει τα μακαρόνια σου. Κάτι σαν αματριτσιάνα, που θα γίνει όμως στο μπαμ.
SCRAMBLED EGGS

SCRAMBLED EGGS

Σε αυτό το σημείο θα μπορούσαμε να πούμε οτι τα αβγά έχουν φτιαχτεί για να γίνονται scrambled.
ΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΙΤΑ

ΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΙΤΑ

Με την έμπνευση της Χρυσής Ζύμης ξεφεύγουμε από τα αναμενόμενα και γινόμαστε πίτα πάλι.
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO

Eίναι ωραία η pasta μας παιδιά. Με τα μανιτάρια της, με το βουτυράκι της, με το βασιλικό της, με τα όλα της.
ΜΑΝΤΕΨΕ: ΠΑΛΙ ΠΙΤΑ ΓΙΝΑΜΕ

ΜΑΝΤΕΨΕ: ΠΑΛΙ ΠΙΤΑ ΓΙΝΑΜΕ

Με τη Ζύμη κουρού Χρυσή Ζύμη ψήνουμε περήφανα ανοιχτή πίτα με σπανάκι, λιαστή ντομάτα και κατίκι και τη δείχνουμε παντού.