THE PALMIERS


Παίρνεις σφολιάτα και κάνεις πανεύκολα retro μπισκότα

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 1/2 κούπα ζάχαρη λευκή
  • 2 κουτ. γλυκού κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη και την κανέλα. Πασπαλίζουμε τον πάγκο μας με το μίγμα της ζάχαρης και τοποθετούμε πάνω το φύλλο σφολιάτας. Πασπαλίζουμε και το πάνω μέρος της σφολιάτας με τη ζάχαρη και αρχίζουμε να τυλίγουμε την μια άκρη μέχρι την μέση και έπειτα την άλλη άκρη μέχρι να “συναντηθούν”. Κόβουμε το ρόλο σε λεπτές φέτες πάχους και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΛΑΤΟ ΤΥΡΙΩΝ

ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΛΑΤΟ ΤΥΡΙΩΝ

Βγάλε τα τυριά να γίνει ο χαμός. Μπορεί να χρειαστείς και κανα κρασί. Λέμε τώρα.
TUNA & AVOCADO ΣΑΛΑΤΑ

TUNA & AVOCADO ΣΑΛΑΤΑ

Δεν θα μαγειρέψεις σήμερα αλλά θα έχεις ταπεράκι αύριο στη δουλειά. Τόσο cool είσαι.
ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΜΕ SALSA ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ

ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΜΕ SALSA ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ

Fingerfood που φωνάζει Viva Mexico!
ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ AΓΑΠΗ ΜΟΥ;

ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ AΓΑΠΗ ΜΟΥ;

Κάποτε για εμάς τα «πράσινα» ήταν οι κακοί και το ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ήταν ο τελικός εχθρός. Ωρα να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις.
BACON + AVOCADO ΣΑΛΑΤΑ

BACON + AVOCADO ΣΑΛΑΤΑ

Ποιὀς μαγειρεύει καλοκαίρι; Όχι εσύ πάντως. Μόνο λίγο bacon θα ψήσεις. Υπόσχεση.
ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πήραμε Χωριάτικο φύλλο Χρυσή Ζύμη, μελιτζάνες, τομάτες, φέτα και προσπαθήσαμε να κλείσουμε ενα καλοκαίρι σε μια πίτα.
SPREAD IT OUT

SPREAD IT OUT

Κάπου μεταξύ φυστικοβούτυρου και νουτέλα, κρύβεται η αλήθεια.
AMATRICIANA ΣΤΟ ΜΠΑΜ!

AMATRICIANA ΣΤΟ ΜΠΑΜ!

Σάλτσα γεμάτη πάθος για να αγκαλιάσει τα μακαρόνια σου. Κάτι σαν αματριτσιάνα, που θα γίνει όμως στο μπαμ.
SCRAMBLED EGGS

SCRAMBLED EGGS

Σε αυτό το σημείο θα μπορούσαμε να πούμε οτι τα αβγά έχουν φτιαχτεί για να γίνονται scrambled.
ΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΙΤΑ

ΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΙΤΑ

Με την έμπνευση της Χρυσής Ζύμης ξεφεύγουμε από τα αναμενόμενα και γινόμαστε πίτα πάλι.