SPREAD IT OUT


Κάπου μεταξύ φυστικοβούτυρο και νουτέλα, κρύβεται η αλήθεια.

ΥΛΙΚΑ

  • 300γρ. φιστίκια ανάλατα
  • 170γρ. άχνη ζάχαρη
  • 45γρ. κακάο
  • 5 κουτ. σούπας αραβοσιτέλαιο η ηλιέλαιο
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τα φιστίκια και τα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 1 λεπτό. Με μια σπάτουλα σπρώχνουμε από τα τοιχώματα και χτυπάμε για 2 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε το αραβοσιτέλαιο, το αλάτι, το κακάο και την ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα* μέχρι να πάρουμε ένα μίγμα με κρεμώδη υφή.

*μπορεί να χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αραβοσιτέλαιο ακόμα.

Διατηρείται στο ψυγείο για ένα μήνα αν δεν φαγωθεί στην επόμενη μισή ώρα που θα το φτιάξετε.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΛΑΤΟ ΤΥΡΙΩΝ

ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΛΑΤΟ ΤΥΡΙΩΝ

Βγάλε τα τυριά να γίνει ο χαμός. Μπορεί να χρειαστείς και κανα κρασί. Λέμε τώρα.
TUNA & AVOCADO ΣΑΛΑΤΑ

TUNA & AVOCADO ΣΑΛΑΤΑ

Δεν θα μαγειρέψεις σήμερα αλλά θα έχεις ταπεράκι αύριο στη δουλειά. Τόσο cool είσαι.
ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΜΕ SALSA ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ

ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΜΕ SALSA ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ

Fingerfood που φωνάζει Viva Mexico!
ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ AΓΑΠΗ ΜΟΥ;

ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ AΓΑΠΗ ΜΟΥ;

Κάποτε για εμάς τα «πράσινα» ήταν οι κακοί και το ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ήταν ο τελικός εχθρός. Ωρα να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις.
BACON + AVOCADO ΣΑΛΑΤΑ

BACON + AVOCADO ΣΑΛΑΤΑ

Ποιὀς μαγειρεύει καλοκαίρι; Όχι εσύ πάντως. Μόνο λίγο bacon θα ψήσεις. Υπόσχεση.
ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πήραμε Χωριάτικο φύλλο Χρυσή Ζύμη, μελιτζάνες, τομάτες, φέτα και προσπαθήσαμε να κλείσουμε ενα καλοκαίρι σε μια πίτα.
THE PALMIERS

THE PALMIERS

Παίρνεις σφολιάτα και κάνεις πανεύκολα retro μπισκότα
AMATRICIANA ΣΤΟ ΜΠΑΜ!

AMATRICIANA ΣΤΟ ΜΠΑΜ!

Σάλτσα γεμάτη πάθος για να αγκαλιάσει τα μακαρόνια σου. Κάτι σαν αματριτσιάνα, που θα γίνει όμως στο μπαμ.
SCRAMBLED EGGS

SCRAMBLED EGGS

Σε αυτό το σημείο θα μπορούσαμε να πούμε οτι τα αβγά έχουν φτιαχτεί για να γίνονται scrambled.
ΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΙΤΑ

ΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΙΤΑ

Με την έμπνευση της Χρυσής Ζύμης ξεφεύγουμε από τα αναμενόμενα και γινόμαστε πίτα πάλι.