ΠΑΘΑΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Κάποιοι περιμένουν με ανυπομονησία τον μεγάλο έρωτα. Άλλοι ελπίζουν για μερικά ακόμη μηδενικά στο λογαριασμό τους. Μερικοί εύχονται να υπάρχει τελικά μετεμψύχωση και κάποιοι θέλουν μια καλύτερη Ελλάδα. Δίπλα φυσικά στα βαθιά νοήματα και τους μεγάλους στόχους υπάρχουν αυτές μικρές προσδοκίες που σε βοηθάνε να συνεχίσεις. Ένα επικό απροσδόκητο ξενύχτι με φίλους. Το επόμενο βίντεο μας. ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Ναι αυτή η χιλιοτραγουδισμένη μέρα της εβδομάδας που όλα φαίνονται πιθανά. Αντέχεις τέσσερις μέρες για εκείνα τα δευτερόλεπτα που την κάνεις από το γραφείο και αισθάνεσαι ένας μικρός θεός. Μπορείς να βολτάρεις, να τρέξεις, να φωνάξεις (με κίνδυνο να σε μαζέψουν), να πιεις, να χορέψεις, ν’ αράξεις σπίτι σου.

Η’ μπορείς (και μεταξύ μας ΠΡΕΠΕΙ) να πας στα TGI Friday’s και να πάθεις Παρασκευή. Να ανοίξεις το ΣΚ με μια παγωμένη μαργαρίτα. Να γιορτάσεις την ελευθερία σου με ένα French Dip Burger ή ένα rib-eye steak. Να χαθείς στα bacon ribs. Να ξεχάσεις τα πάντα παραγγέλνοντας (σχεδόν) τα πάντα, όπως κάναμε κι εμείς μία ευλογημένη Παρασκευή στα ΤGI Friday’s στη Μαρίνα Αλίμου.

Αν η Παρασκευή ήταν θρησκεία τα TGI Friday’s θα ήταν σίγουρα ο ναός της.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΣΤΟ BELLE AMIE

ΣΤΟ BELLE AMIE

Ξεχάστε το ουζερί του Μπελαμή, ξεχάστε ακόμα και το νεορετρό comeback του τρία χρόνια πρίν. Aυτή τη φορά το Belle Amie μπαίνει σε μια εποχή που they mean business που λέγανε και στο χωριό μας.
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

Ορκιζόσουν ότι θα μπορούσες να τρως κάθε μέρα πίτσα αλλά τώρα που μεγάλωσες σου λείπει το πρασινάκι. Ψάχνεις εκείνα τα λαχανικά που φτιάχνονται με ελάχιστο κόπο και υλικά αλλά θα σερβιριστούν στο πιάτο σου όπως τότε που που κάποιος άλλος φρόντιζε για σένα.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Το τελευταίο ¨Φάγαμε τον δρόμο¨ είναι ίσως το πιο επικό μας επεισόδιο μέχρι τώρα. Πάμε Καλλιθεάρα. Αλλά αυτή τη φορά ξυπνάμε πρωί. Και όπως γνωρίζετε το πρωινό είναι το πιο σημάντικό γεύμα της ήμερας.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Έχεις καταλήξει στο ότι όλα κάποτε τελειώνουν. Εδώ όμως είναι που κάνεις λάθος. Όλα εκτός από το φαγητό. Όλα εκτός από τα σουβλάκια. Όλα εκτός από το «Φάγαμε το Δρόμο».
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Πήγαμε Νέα Ερυθραία. Χτυπήσαμε pizza - σουβλάκι - burger. Kαι πήραμε noodles στο 90'
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ SPOLLATI

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ SPOLLATI

Στην Αιόλου υπάρχει ενα μαγαζί στο οποίο θα νιώσεις άνετα όσο βρίσκεσαι σε αυτό και φεύγοντας θα το θυμάσαι με ικανοποίηση.
ΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο GORDON ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο GORDON ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Θα τα πείς όμορφα. Θα τα πείς ωραία. Θα τα πείς σαν Μasterchef.
BAΛΕ COOLNESS ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ

BAΛΕ COOLNESS ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ

Θες κάτι μικρό ή μεγαλύτερο που θα βάλεις στο ντουλάπι, το ψυγείο ή το νεροχύτη σου και θα σε κάνει να θες να το κοιτάς ξανά και ξανά. Εδώ είμαστε.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Σήμερα δεν θα μαγειρέψεις. Θα αράξεις καναπέ και το φαγητό σου θα στο φέρει το e-FOOD.gr με τη Μastercard κάρτα σου. Και ίσως θα κερδίσεις something big.
WE ARE EATERS

WE ARE EATERS

Έχεις πάρει σβάρνα τα health sections και προσπαθείς να πνίξεις τις τύψεις σου μασώντας όσο πράσινο δεν έχει φάει κατσίκα σε πλαγιά. Μπορείς να πείσεις τους άλλους για την ειλικρινή μεταμέλεια σου. Όχι όμως κι εμάς.