ΠΑΘΑΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Κάποιοι περιμένουν με ανυπομονησία τον μεγάλο έρωτα. Άλλοι ελπίζουν για μερικά ακόμη μηδενικά στο λογαριασμό τους. Μερικοί εύχονται να υπάρχει τελικά μετεμψύχωση και κάποιοι θέλουν μια καλύτερη Ελλάδα. Δίπλα φυσικά στα βαθιά νοήματα και τους μεγάλους στόχους υπάρχουν αυτές μικρές προσδοκίες που σε βοηθάνε να συνεχίσεις. Ένα επικό απροσδόκητο ξενύχτι με φίλους. Το επόμενο βίντεο μας. ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Ναι αυτή η χιλιοτραγουδισμένη μέρα της εβδομάδας που όλα φαίνονται πιθανά. Αντέχεις τέσσερις μέρες για εκείνα τα δευτερόλεπτα που την κάνεις από το γραφείο και αισθάνεσαι ένας μικρός θεός. Μπορείς να βολτάρεις, να τρέξεις, να φωνάξεις (με κίνδυνο να σε μαζέψουν), να πιεις, να χορέψεις, ν’ αράξεις σπίτι σου.

Η’ μπορείς (και μεταξύ μας ΠΡΕΠΕΙ) να πας στα TGI Friday’s και να πάθεις Παρασκευή. Να ανοίξεις το ΣΚ με μια παγωμένη μαργαρίτα. Να γιορτάσεις την ελευθερία σου με ένα French Dip Burger ή ένα rib-eye steak. Να χαθείς στα bacon ribs. Να ξεχάσεις τα πάντα παραγγέλνοντας (σχεδόν) τα πάντα, όπως κάναμε κι εμείς μία ευλογημένη Παρασκευή στα ΤGI Friday’s στη Μαρίνα Αλίμου.

Αν η Παρασκευή ήταν θρησκεία τα TGI Friday’s θα ήταν σίγουρα ο ναός της.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Στο επεισόδιο 13 πήγαμε Ψυρρή. Δεν φάγαμε κουλούρι.
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Πες μας τώρα ειλικρινά: Δηλαδή δεν θα ηθελες να να μας γνωρίσεις από κοντά και να τραβήξουμε ΤΟ ΠΙΟ high tech cooking video;
THE STREET WOK EFFECT

THE STREET WOK EFFECT

Πολλοί λίγοι όμως και πολύ καλοί εδώ που τα λέμε, γνωρίζουν ότι ο ηθικός αυτουργός των The Eaters είναι στην πραγματικότητα ένας Κινέζος. Ένας Ευρωπαίος με μάτια βέρου Ασιάτη.
THE WOK THAT NEVER FAILS

THE WOK THAT NEVER FAILS

Bγάλανε πρώτοι το wok στους δρόμους της Αθήνας φτιάχνοντας noodles όπως ακριβώς τα βρίσκει κανείς στις υπαίθριες ασιατικές αγορές. Αυτό είναι το Street Wok.
ΗAPPY THANKSGIVING AΔΕΡΦΙΑ!

ΗAPPY THANKSGIVING AΔΕΡΦΙΑ!

Μάλλον δεν είχες Thanksgiving στο χωριό σου αλλά και τι έγινε; Όλα θα στα μάθουμε μαζί με το Hard Rock Cafe Athens και αυτό τον διαγωνισμό.
THE DISH: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ HΘΕΛΕ ΑΒΓΑ ΒΕNEDICT

THE DISH: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ HΘΕΛΕ ΑΒΓΑ ΒΕNEDICT

The Dish: Ένα πρόσωπο έρχεται σε επαφή με το αγαπήμενο του πιάτο, on camera. Στον φυσικό του χώρο. Σχεδόν σε real time. Η Αφροδίτη Σημίτη ήθελε αβγά benedict.
PAINT IT BRIGHT

PAINT IT BRIGHT

Eδώ και τρία χρόνια γράφουμε τη δική μας ιστορία για το φαγητό, με το δικό μας ανεξίτηλο σπρέι. Αυτή τη φορά πιάσαμε τα σπρεί κυριολεκτικά.
ΤΟΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ

ΤΟΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ

Σάββατο και Κυριακή 7 & 8 Οκτωβρίου έρχεται στην Αθήνα το Thessaloniki Food Festival.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Σε ένα επικό come back του “Φάγαμε το Δρόμο” ανεβαίνουμε στο βορρά και δαγκώνουμε το Χαλάνδρι
BACK TO BRUNCH

BACK TO BRUNCH

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της Θεσσαλονίκης και το thessbrunch επανέρχεται πιο γευστικό από ποτέ!