ΠΑΘΑΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Κάποιοι περιμένουν με ανυπομονησία τον μεγάλο έρωτα. Άλλοι ελπίζουν για μερικά ακόμη μηδενικά στο λογαριασμό τους. Μερικοί εύχονται να υπάρχει τελικά μετεμψύχωση και κάποιοι θέλουν μια καλύτερη Ελλάδα. Δίπλα φυσικά στα βαθιά νοήματα και τους μεγάλους στόχους υπάρχουν αυτές μικρές προσδοκίες που σε βοηθάνε να συνεχίσεις. Ένα επικό απροσδόκητο ξενύχτι με φίλους. Το επόμενο βίντεο μας. ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Ναι αυτή η χιλιοτραγουδισμένη μέρα της εβδομάδας που όλα φαίνονται πιθανά. Αντέχεις τέσσερις μέρες για εκείνα τα δευτερόλεπτα που την κάνεις από το γραφείο και αισθάνεσαι ένας μικρός θεός. Μπορείς να βολτάρεις, να τρέξεις, να φωνάξεις (με κίνδυνο να σε μαζέψουν), να πιεις, να χορέψεις, ν’ αράξεις σπίτι σου.

Η’ μπορείς (και μεταξύ μας ΠΡΕΠΕΙ) να πας στα TGI Friday’s και να πάθεις Παρασκευή. Να ανοίξεις το ΣΚ με μια παγωμένη μαργαρίτα. Να γιορτάσεις την ελευθερία σου με ένα French Dip Burger ή ένα rib-eye steak. Να χαθείς στα bacon ribs. Να ξεχάσεις τα πάντα παραγγέλνοντας (σχεδόν) τα πάντα, όπως κάναμε κι εμείς μία ευλογημένη Παρασκευή στα ΤGI Friday’s στη Μαρίνα Αλίμου.

Αν η Παρασκευή ήταν θρησκεία τα TGI Friday’s θα ήταν σίγουρα ο ναός της.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Σε ένα επικό come back του “Φάγαμε το Δρόμο” ανεβαίνουμε στο βορρά και δαγκώνουμε το Χαλάνδρι
BACK TO BRUNCH

BACK TO BRUNCH

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της Θεσσαλονίκης και το thessbrunch επανέρχεται πιο γευστικό από ποτέ!
 ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Στο εξωτικό Κουκάκι γράφουμε τον επίλογο μιας σαιζόν γεμάτης συγκινήσεις και θερμίδες όπως ακριβώς της αξίζει.
Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ PIZZA

Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ PIZZA

Τρώμε μαζί σου χιλιόμετρα από δρόμους και σοκάκια, μέρα και νύχτα, με φώτα ή χωρίς. Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστείς κι εσύ κάτι. Μαζί μας και με όλο τον κόσμο. Με το αζημίωτο.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Κάναμε ενα live στο Facebook, ψηφίσατε να πάμε Γλυφάδα, πήραμε παρέα. Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα. H αλήθεια να λέγεται.
ΤΗΕSSBRUNCH? ΘΕΛΩ!

ΤΗΕSSBRUNCH? ΘΕΛΩ!

Aγαπημένα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης δημιουργούν exclusive brunch menus κάθε Κυριακή. Δοκιμάσαμε ήδη δύο απο αυτά.
ΓΕΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΗΕ ΕΑΤΕRS

ΓΕΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΗΕ ΕΑΤΕRS

Στα τρίτα μας γενέθλια ανακαλύψαμε κάτι. Ποτέ δεν σας είπαμε ποτέ, ποιοί και τι ακριβώς είμαστε.
ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ PIZZA

ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ PIZZA

Δύο αδέρφια, ο Νίκος και ο Σάββας αποφάσισαν να συνεχίσουν μια μεγάλη οικογενειακή ιστορία που ξεκίνησε το 1965, κουβαλώντας τις εμπειρίες, τις αναμνήσεις και το πάθος τους για καλό φαγητό από τη Νέα Υόρκη μέχρι έναν παράλληλο της Συγγρού.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Σε αυτό το επεισόδιο της επικής και ΠΟΛΥ επικίνδυνης σειράς «Φάγαμε το Δρόμο» επιστρέφουμε στο κέντρο της πόλης αποδίδοντας τιμές στην τιμημένη Παγκρατάρα.
ΣΤΟ BELLE AMIE

ΣΤΟ BELLE AMIE

Ξεχάστε το ουζερί του Μπελαμή, ξεχάστε ακόμα και το νεορετρό comeback του τρία χρόνια πρίν. Aυτή τη φορά το Belle Amie μπαίνει σε μια εποχή που they mean business που λέγανε και στο χωριό μας.