ΤΗΕSSBRUNCH? ΘΕΛΩ!

ΤΗΕSSBRUNCH? ΘΕΛΩ!


Δεν είναι κρυφό. Aγαπάμε το φαγητό. To αγαπάμε με πάθος, το αποθεώνουμε σε φωτογραφικά άλμπουμ, του γράφουμε λογάκια, διάολε έχουμε και ένα τύπο εδώ σε εμάς που φιλάει το φαγήτο του, πριν το φάει. Ονόματα δε λέμε.

Aλλά ο έρωτας μας είναι το φαγητό του πρωινού και του brunch. Γιατί όπου μπορούν να συνυπάρξουν αυγά, bacon, pancakes, cakes, ψωμιά, burgers και αλκοόλ, εκεί λοιπόν κάπου ακούγεται και λίγο Barry White στα αυτιά μας. Ναι έρωτας.

fire gif
I'm on fire

Για τον έρωτα που λέτε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα - να ξενυχτήσεις κοιτάζοντας τον ενώ κοιμάται, να πας να τον συναντήσεις μέσα σε καταρακτώδη βροχή οδηγώντας μηχανάκι ή να πάρεις το πρώτο πρωινό αεροπλάνο και να πετάξεις 504 χλμ μέχρι τη συμπρωτεύουσα.

Γιατί στην Θεσσαλονίκη εδώ και δυο βδομάδες περίπου τρέχει κάτι oμόρφο με κωδικό όνομα ThessBrunch. Aγαπημένα ξενοδοχεία της πόλης δημιουργούν exclusive brunch menus κάθε Κυριακή. Έτσι λοιπόν, καβαλήσαμε αεροπλάνο Ellinair, ανεβήκαμε βορρά και δοκιμάσαμε όχι ένα αλλά δυο brunch menus.

Γιατί ενώ ήρθαμε για το brunch του be* στο The Excelsior, μείναμε στο ωραιότατο Anatolia Hotels - Thessaloniki ε και σερβίρανε και εκεί ThessBrunch. Ε τι να κάνουμε - να πούμε οχι, δεν θα φάμε;

image

image

Δοκιμάσαμε στην αεράτη βεράντα του Anatolia Hotels - Thessaloniki, το croque madame, τα pancakes  και τα eggs benegreek και έχουμε να πούμε thumbs up για το σύγκλινο Μάνης αντί για ζαμπόν.

Μετά μάθαμε οτι το menu αυτό το φάγαμε πρὠτα από όλους εμείς. Και θα σερβίρεται από την Κυριακή 11 Ιουνίου.
Και μετά, είχε σειρά το be*.

Έχουμε και λέμε: Αυγό ποσέ πάνω σε κουλούρι Θεσσαλονίκης με κρέμα φέτας & ντομάτα ψητή, φοβερή στραπατσάδα, τηγανητά αυγά με σπανάκι και φέτα, αβγόφετες από τσουρέκι με μαρμελάδα φράουλα και...χειροκροτούσαμε όρθιοι για τα pancakes με κρέμα μπουγάτσας και κανέλα.

image

image

image

Ας μιλήσουν οι εικόνες. Γιατί δεν έχουμε λόγια. Εντάξει θα πούμε μόνο αυτό. Πάρα πολύ ωραίες ιδέες - εκτελεσμένες εξαιρετικά.

image

image

Τo ΤhessBrunch μόλις ξεκίνησε και θα τα λέμε για αυτό συχνά γιατί έρωτας είναι αυτός και ας μας χωρίζουν 504 χλμ.

Δες περισσότερα για το ThessBrunch εδώ.
Και ακολούθησε το σε Facebook και Instagram

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ