ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13


Μπαίνοντας σε αυτή τη νέα χρονιά όλοι βάζουν τους δικούς τους μικρότερους ή μεγαλύτερους στόχους. Κάποιοι θέλουν να χάσουν επιτέλους εκείνα τα παραπάνω κιλά που τους αγαπούν τόσο πολύ. Άλλοι να σταματήσουν να σκορπάνε λεφτά σαν μεθυσμένοι στο Λας Βέγκας. Μερικοί να πάνε κυνήγι με ιθαγενείς στον Αμαζόνιο ή να διαλογιστούν παρέα με Σαολίν στο Θιβέτ.

Πιστεύοντας στις δυνάμεις και την πείνα μας εμείς βάλαμε έναν πολύ απλό και δύσκολο στόχο για το σωτήριο έτος 2018. Να φάμε πιο καλά, να φάμε πιο πολύ,να φάμε πιο πολλά. Και εμείς τους στόχους μας έχουμε μάθει να τους πετυχαίνουμε.

Στο 13ο και πολύ τυχερό επεισόδιο της πιο επικίνδυνης σειράς του ελληνικού ιντερνέτς, κάνουμε ποδαρικό στην ιστορική γειτονία του Ψυρρή, με γκεστ τον γνωστό πιτσογνώστη και κριτικό τυλιχτών Κοσμά Ανδρικόπουλο. Επιστρέφοντας στο αγαπημένο μας ιστορικό Κέντρο περιπλανιόμαστε σαν ερωτευμένοι τουρίστες σε γραφικά και ημισκότεινα σοκάκια τα οποία στη συνέχεια τρώμε χωρίς κανένα οίκτο. Τυλιχτά με μπιφτέκι σε σχάρα, περιποιημένα φαλάφελ, πίτσα με το μέτρο και σάντουϊτς-που-δεν-κλείνει-και-δεν-τελειώνει.
Και φυσικά στο τέλος ΓΛΥΚΑΚΙ.

Αισθανόμαστε ήδη περήφανοι. Πριν ακόμη φύγει ο Γενάρης οι στόχοι μας άρχισαν να επιτυγχάνονται.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ: KOYKAKI

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ: KOYKAKI

Κυρίες, κύριοι και παιδιά μας. Αυτό είναι το Κουκάκι μας.
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Λίγο πριν την μεγάλη φυγή ζητάμε από φίλους μας να μας γράψουν για τους αγαπημένους τους προορισμούς με πρώτο πλάνο το φαγητό. Η Έφη Αλεβίζου τονίζει οτι εαν σου πουν σε ταβερνάκι της Κρήτης «πράμα δεν έχω» θα πρέπει να καθίσεις.
ΜΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ;

ΜΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ;

Σε κάθε κανόνα βέβαια υπάρχει μια εξαίρεση. Ευτυχώς γιατί το συνηθισμένο είναι πάντα βαρετό. Ευτυχώς γιατί το Μικρολίμανο έπρεπε να φάει και λίγο ιταλικό. 
ΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

ΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

Λίγο πριν την μεγάλη φυγή ζητάμε από φίλους μας να μας γράψουν για τους αγαπημένους τους προορισμούς με πρώτο πλάνο το φαγητό. Στο πρώτο της σειράς η Μίκα Χατζηδάκη δίνει τα αγαπημένα της για την Πάρο.
ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ SUSHI

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ SUSHI

Πήγαμε στο Yuzu και ανοίξαμε ενα μπουκάλι Σαμαρόπετρα.
ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΓΙΑ BURGERS

ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΓΙΑ BURGERS

Στο 29 της οδού Επαμεινώνδα στην Καλλιθέα γίνονται πράγματα.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΝΕΡΙ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΝΕΡΙ

Food pairing και ενα ανέμελο καλοκαίρι μπροστά μας
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GRANELLO;

ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GRANELLO;

Μια μικροσκοπική πιτσαρία κρυμμένη στο νούμερο 18 της Περικλέους μπορεί να σου επαναφέρει την πίστη σου στην pizza.
STRAIGHT OUT OF BRAZIL

STRAIGHT OUT OF BRAZIL

Ένας ακόμα μοναδικός, limited edition, καφές έφτασε στα Coffee Island από τη Βραζιλία.
EXPLORE GREECE VOL. 2

EXPLORE GREECE VOL. 2

Ο οίκος Μεταξά συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τους The Clumsies, σ’ ένα ταξίδι  εξερεύνησης της Ελλάδας, παρέα με τρεις από τους κορυφαίους bartenders του κόσμου.