ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16


Καυτά καλοκαίρια. Μόνιμη κίνηση. Ένα μόνιμα θορυβώδες λιμάνι. Πλοία που μας πάνε χρόνια τώρα διακοπές. Ηλιοκαμένοι τουρίστες που περιμένουν να σαπλάρουν. Η μυρωδιά της θάλασσας. Βραδινά ραντεβού στο Ρολόι. Κυριακάτικη καφεδάρα στο Πασαλιμάνι. Βόλτες στην Καστέλα και την Πειραϊκή. Οι γάβροι και ο Τάκης Τσουκαλάς. Το Χατζηκυριάκειο, το Δημοτικό Θέατρο και η Μαρίνα Ζέας. Η ξαναγεννημένη Τρούμπα.  

Πειραιάς σημαίνει για τον καθένα κάτι διαφορετικό. Για εμάς σημαίνει ένα ολοκαίνουργιο, παραθαλάσσιο και όπως πάντα χορταστικό επεισόδιο, γυρισμένο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Άλλη μία επική και όπως πάντα ριψοκίνδυνη φαγότσαρκα από τους μετρ του είδους που καταφέρνει να συνδυάσει ιδανικά λαχταριστή καραβιδόψυχα, σμυρνέικο κεμπάπ, και δροσερό ρυζόγαλο. Στο πολυαναμενόμενο ,16ο παρακαλώ, sequel αφιερώνουμε το χρόνο που αξίζει σε διαλεχτά ψαρικά, δίνουμε την αγάπη που πρέπει σε εκλεκτά κρέατα, τυλίγουμε λαχταριστά ζυμαρικά σε πηρούνια και σβήνουμε με άφθονη Alpha Weiss. Κυρύσσουμε πανηγυρικά την έναρξη του καλοκαιριού, τρώγοντας τον Πειραιά.     

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ: KOYKAKI

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ: KOYKAKI

Κυρίες, κύριοι και παιδιά μας. Αυτό είναι το Κουκάκι μας.
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Λίγο πριν την μεγάλη φυγή ζητάμε από φίλους μας να μας γράψουν για τους αγαπημένους τους προορισμούς με πρώτο πλάνο το φαγητό. Η Έφη Αλεβίζου τονίζει οτι εαν σου πουν σε ταβερνάκι της Κρήτης «πράμα δεν έχω» θα πρέπει να καθίσεις.
ΜΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ;

ΜΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ;

Σε κάθε κανόνα βέβαια υπάρχει μια εξαίρεση. Ευτυχώς γιατί το συνηθισμένο είναι πάντα βαρετό. Ευτυχώς γιατί το Μικρολίμανο έπρεπε να φάει και λίγο ιταλικό. 
ΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

ΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

Λίγο πριν την μεγάλη φυγή ζητάμε από φίλους μας να μας γράψουν για τους αγαπημένους τους προορισμούς με πρώτο πλάνο το φαγητό. Στο πρώτο της σειράς η Μίκα Χατζηδάκη δίνει τα αγαπημένα της για την Πάρο.
ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ SUSHI

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ SUSHI

Πήγαμε στο Yuzu και ανοίξαμε ενα μπουκάλι Σαμαρόπετρα.
ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΓΙΑ BURGERS

ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΓΙΑ BURGERS

Στο 29 της οδού Επαμεινώνδα στην Καλλιθέα γίνονται πράγματα.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΝΕΡΙ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΝΕΡΙ

Food pairing και ενα ανέμελο καλοκαίρι μπροστά μας
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GRANELLO;

ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GRANELLO;

Μια μικροσκοπική πιτσαρία κρυμμένη στο νούμερο 18 της Περικλέους μπορεί να σου επαναφέρει την πίστη σου στην pizza.
STRAIGHT OUT OF BRAZIL

STRAIGHT OUT OF BRAZIL

Ένας ακόμα μοναδικός, limited edition, καφές έφτασε στα Coffee Island από τη Βραζιλία.
EXPLORE GREECE VOL. 2

EXPLORE GREECE VOL. 2

Ο οίκος Μεταξά συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τους The Clumsies, σ’ ένα ταξίδι  εξερεύνησης της Ελλάδας, παρέα με τρεις από τους κορυφαίους bartenders του κόσμου.