ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ: ΣΥΓΓΡΟΥ


Όλα είναι δρόμος λένε. Και ποιοί είμαστε εμείς που θα πούμε όχι; Σε μια σειρά που έχει το δρόμο μέσα στο ένδοξο όνομα της, η διαδρομή είναι το παν. Έχοντας αφιερώσει άπειρα πολύτιμα βράδια της ζωής μας σε δρόμους, δρομάκια και στενοσόκακα στο νέο μας επεισόδιο το ανεβαίνουμε επιπεδο. Περπατάμε ανέμελα σε μια από τις μεγαλύτερες λεωφόρους της χώρας και νιώθουμε Big in Συγγρού, πράγμα απόλυτα λογικό με αυτά που φάγαμε.

Κανένα δευτερόλεπτο δεν πήγε χαμένο. Χορέψαμε σαν αστέρια του Bollywood σε μια φλογισμένη κουζίνα γεμάτη Ινδούς μάστορες και καναμε σέρβις στο αναπνευστικό μας με καθόλου καυτερο μαντράς. Ρισκάραμε περνώντας υπόγεια διάβαση για να φάμε τις χοντοκάρες του Τζόνι έξω από την Πάντειο. Σκρολάραμε ανάλαφροι και χαρωποί προς Άγιο Σώστη στη μικρή Ιταλία των Fratelli για να δοκιμάσουμε επτασφράγιστη μυστική συνταγή ζυμης πίτσας, αματριτσιάνες, καρμπονάρες, και ένα από τα καλύτερα τιραμισού. Κλείσαμε θριαμβευτικά βουτώντας τα ξυλακια μας στα νουντλς και τα δόντια μας στα αφράτα, μπαμπατσικα bao του Mr Dim. 

Σήμερα δεν θα δείτε άλλο ένα Φάγαμε το Δρόμο. Θα απολαύσετε ένα συλλεκτικό επεισόδιο Δαγκώσαμε τη Λεωφόρο. 

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Λίγο πριν την μεγάλη φυγή ζητάμε από φίλους μας να μας γράψουν για τους αγαπημένους τους προορισμούς με πρώτο πλάνο το φαγητό. Η Έφη Αλεβίζου τονίζει οτι εαν σου πουν σε ταβερνάκι της Κρήτης «πράμα δεν έχω» θα πρέπει να καθίσεις.
ΜΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ;

ΜΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ;

Σε κάθε κανόνα βέβαια υπάρχει μια εξαίρεση. Ευτυχώς γιατί το συνηθισμένο είναι πάντα βαρετό. Ευτυχώς γιατί το Μικρολίμανο έπρεπε να φάει και λίγο ιταλικό. 
ΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

ΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

Λίγο πριν την μεγάλη φυγή ζητάμε από φίλους μας να μας γράψουν για τους αγαπημένους τους προορισμούς με πρώτο πλάνο το φαγητό. Στο πρώτο της σειράς η Μίκα Χατζηδάκη δίνει τα αγαπημένα της για την Πάρο.
ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ SUSHI

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ SUSHI

Πήγαμε στο Yuzu και ανοίξαμε ενα μπουκάλι Σαμαρόπετρα.
ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΓΙΑ BURGERS

ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΓΙΑ BURGERS

Στο 29 της οδού Επαμεινώνδα στην Καλλιθέα γίνονται πράγματα.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΝΕΡΙ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΝΕΡΙ

Food pairing και ενα ανέμελο καλοκαίρι μπροστά μας
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GRANELLO;

ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GRANELLO;

Μια μικροσκοπική πιτσαρία κρυμμένη στο νούμερο 18 της Περικλέους μπορεί να σου επαναφέρει την πίστη σου στην pizza.
STRAIGHT OUT OF BRAZIL

STRAIGHT OUT OF BRAZIL

Ένας ακόμα μοναδικός, limited edition, καφές έφτασε στα Coffee Island από τη Βραζιλία.
EXPLORE GREECE VOL. 2

EXPLORE GREECE VOL. 2

Ο οίκος Μεταξά συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τους The Clumsies, σ’ ένα ταξίδι  εξερεύνησης της Ελλάδας, παρέα με τρεις από τους κορυφαίους bartenders του κόσμου.
THE FELLOWSHIP OF COFFEE

THE FELLOWSHIP OF COFFEE

Ο Άρης γύρισε, γεμάτος καφεΐνη, από τα σύγχρονα, μυρωδάτα και αδιανόητα φιλόξενα headquarters των Coffee Island και είχε κάποια πράγματα να πει.