ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ : AIΓΑΛΕΩ


Μετά από μια σύντομη αλλά απαιτητική εκστρατεία στο Βορρά το πιο τρελό και ριψοκίνδυνο παρεάκι του ελληνικού φουντεινμεντ επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να πάρει μία ακόμα μεγάλη δαγκωνιά τίμιας άγριας αθηναϊκής Δύσης. Πιο χοντροί και ατρόμητοι από ποτέ ξεχυνόμαστε στην Ιερά Οδό για να φάμε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η γειτονιά του Ζαμπέτα. Τα διάσημα κεμπάμπ του Νίκου που φτιάχνονται στο ίδιο μέρος και με τον ίδιο τρόπο εδώ και δεκαετίες, σε διάφορα σχήματα και παραλλαγές Τα μπεργκερ του Jazz Burger. Τους ιστορικούς και ακόμα τραγανούς λουκουμάδες του Μπαλατσούρα. Τους λαντζέρηδες του Χρήστου που δεν προλάβαμε ανοιχτό αλλά φάγαμε αυτούς αντί για τα σουβλάκια του. Την μπουγάτσα από το Σερραικό που δεν ήταν τόσο ζεστή αλλά έπρεπε να μπει για να έχουμε κάτι να μοντάρουμε (μήπως να μην το πούμε αυτο?). Το μίλκο που έστρωσε το δρόμο προς την κόλαση. 

Οριακά επιτυχημένο χιούμορ. Εξεζητημένα και άκρως επικίνδυνα ακροβατικά νούμερα με τυλιχτά κεμπάμπ. Απώλεια προσανατολισμού. Οριακός έως ανύπαρκτος προγραμματισμός ωραρίων. Αυτό το επεισόδιο τα είχε όλα. Μπορεί και όχι. Συνεχίζουμε.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Λίγο πριν την μεγάλη φυγή ζητάμε από φίλους μας να μας γράψουν για τους αγαπημένους τους προορισμούς με πρώτο πλάνο το φαγητό. Η Έφη Αλεβίζου τονίζει οτι εαν σου πουν σε ταβερνάκι της Κρήτης «πράμα δεν έχω» θα πρέπει να καθίσεις.
ΜΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ;

ΜΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ;

Σε κάθε κανόνα βέβαια υπάρχει μια εξαίρεση. Ευτυχώς γιατί το συνηθισμένο είναι πάντα βαρετό. Ευτυχώς γιατί το Μικρολίμανο έπρεπε να φάει και λίγο ιταλικό. 
ΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

ΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

Λίγο πριν την μεγάλη φυγή ζητάμε από φίλους μας να μας γράψουν για τους αγαπημένους τους προορισμούς με πρώτο πλάνο το φαγητό. Στο πρώτο της σειράς η Μίκα Χατζηδάκη δίνει τα αγαπημένα της για την Πάρο.
ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ SUSHI

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ SUSHI

Πήγαμε στο Yuzu και ανοίξαμε ενα μπουκάλι Σαμαρόπετρα.
ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΓΙΑ BURGERS

ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΓΙΑ BURGERS

Στο 29 της οδού Επαμεινώνδα στην Καλλιθέα γίνονται πράγματα.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΝΕΡΙ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΝΕΡΙ

Food pairing και ενα ανέμελο καλοκαίρι μπροστά μας
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GRANELLO;

ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GRANELLO;

Μια μικροσκοπική πιτσαρία κρυμμένη στο νούμερο 18 της Περικλέους μπορεί να σου επαναφέρει την πίστη σου στην pizza.
STRAIGHT OUT OF BRAZIL

STRAIGHT OUT OF BRAZIL

Ένας ακόμα μοναδικός, limited edition, καφές έφτασε στα Coffee Island από τη Βραζιλία.
EXPLORE GREECE VOL. 2

EXPLORE GREECE VOL. 2

Ο οίκος Μεταξά συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τους The Clumsies, σ’ ένα ταξίδι  εξερεύνησης της Ελλάδας, παρέα με τρεις από τους κορυφαίους bartenders του κόσμου.
THE FELLOWSHIP OF COFFEE

THE FELLOWSHIP OF COFFEE

Ο Άρης γύρισε, γεμάτος καφεΐνη, από τα σύγχρονα, μυρωδάτα και αδιανόητα φιλόξενα headquarters των Coffee Island και είχε κάποια πράγματα να πει.