ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ: KOYKAKI


Χρειάζεται κάποιες φορές να κάνεις ένα διάλειμμα. Μία παύση. Να σκεφτείς. Να συλλογιστείς. Να πάρεις αποφάσεις. Και κυρίως να χωνέψεις. Να ατενίσεις με θαυμασμό 22 επεισόδια που χτύπαγες και έφευγες ανέμελος στις γειτονιές της Αθήνας. Να σε θαυμάσεις που έτρωγες δρόμους, στενά και και πεζοδρόμια τα βράδια. Να σκεφτείς αν αυτό ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις. Ένας Eater που θα τρομάζει τους ψήστες και τους τυλιχτές τις νύχτες, χειμώνα καλοκαίρι? Δώσαμε αυτόν τον απαραίτητο χρόνο στους εαυτούς μας και μετά από λίγες ώρες ανώριμης, όπως πάντα, σκέψης καταλήξαμε ότι όλα είναι δρόμος και αν τους φάμε όλους θα τα έχουμε φάει όλα. Άρα δεν θα σταματήσουμε ΠΟΤΕ

Με πολλή φιλοσοφία και κανέναν απολύτως φραγμό ξαναπιάνουμε το νήμα από κει που το δαγκώσαμε. Οι δημιουργοί της πιο ριψοκινδυνης σειράς του παγκόσμιου ιστού, ξαναβγαίνουν παγανιά σε μια καυτή αστική γειτονιά για να φάνε ότι αφήσανε στην προηγούμενη γύρα. Η επιστροφή μας στο κουρμπέτι του street food είχε ότι έπρεπε. Ένα ενδιαφέρον εντρέ με πιτσαρία που ακούγεται πολύ, θα μπορούσε να την δουλεύει ο Γιάγκος ο Δράκος και δεν φοβάται να παίξει με μπρόκολο και μελιτζάνα (Ναι Βίρνα εννοούμε ότι πήγαμε στη ΤΖΑΙΑΝΤ). Σκεϊτάδες. Μια καυτή αναπνοή μετά από τα σπέσιαλ τάκος του El Burro που τρώνε μόνο ο Διάβολος, κάτι τρελομεξικάνοι στην Τιχουάνα και εμείς στη Δημητρακοπούλου. Ένα απαραίτητο ρεπεράζ στην οικογενειακή, ζεστή, old fashioned πιτσαρία του Ρόμα που βάζει ψυχή σε κάθε φούρνισμα, έστω και αν ο ξυλόφουρνος δεν μένει πια εδώ. Μια στάση στο βρώμικο της Μάνης με πανσέτες στα όρθια, σύγκλινο στα πεταχτά και τυλιχτό μουσακά στα σοβαρά. Πενιές. Η νύχτα ήταν μεγάλη. Το επεισόδιο μεγαλύτερο. 

Κυρίες, κύριοι και παιδιά μας. Αυτό είναι το Κουκάκι μας. Σκηνή πρώτη.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Λίγο πριν την μεγάλη φυγή ζητάμε από φίλους μας να μας γράψουν για τους αγαπημένους τους προορισμούς με πρώτο πλάνο το φαγητό. Η Έφη Αλεβίζου τονίζει οτι εαν σου πουν σε ταβερνάκι της Κρήτης «πράμα δεν έχω» θα πρέπει να καθίσεις.
ΜΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ;

ΜΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ;

Σε κάθε κανόνα βέβαια υπάρχει μια εξαίρεση. Ευτυχώς γιατί το συνηθισμένο είναι πάντα βαρετό. Ευτυχώς γιατί το Μικρολίμανο έπρεπε να φάει και λίγο ιταλικό. 
ΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

ΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ

Λίγο πριν την μεγάλη φυγή ζητάμε από φίλους μας να μας γράψουν για τους αγαπημένους τους προορισμούς με πρώτο πλάνο το φαγητό. Στο πρώτο της σειράς η Μίκα Χατζηδάκη δίνει τα αγαπημένα της για την Πάρο.
ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ SUSHI

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ SUSHI

Πήγαμε στο Yuzu και ανοίξαμε ενα μπουκάλι Σαμαρόπετρα.
ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΓΙΑ BURGERS

ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΓΙΑ BURGERS

Στο 29 της οδού Επαμεινώνδα στην Καλλιθέα γίνονται πράγματα.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΝΕΡΙ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΝΕΡΙ

Food pairing και ενα ανέμελο καλοκαίρι μπροστά μας
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GRANELLO;

ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GRANELLO;

Μια μικροσκοπική πιτσαρία κρυμμένη στο νούμερο 18 της Περικλέους μπορεί να σου επαναφέρει την πίστη σου στην pizza.
STRAIGHT OUT OF BRAZIL

STRAIGHT OUT OF BRAZIL

Ένας ακόμα μοναδικός, limited edition, καφές έφτασε στα Coffee Island από τη Βραζιλία.
EXPLORE GREECE VOL. 2

EXPLORE GREECE VOL. 2

Ο οίκος Μεταξά συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τους The Clumsies, σ’ ένα ταξίδι  εξερεύνησης της Ελλάδας, παρέα με τρεις από τους κορυφαίους bartenders του κόσμου.
THE FELLOWSHIP OF COFFEE

THE FELLOWSHIP OF COFFEE

Ο Άρης γύρισε, γεμάτος καφεΐνη, από τα σύγχρονα, μυρωδάτα και αδιανόητα φιλόξενα headquarters των Coffee Island και είχε κάποια πράγματα να πει.