BAΛΕ COOLNESS ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ

BAΛΕ COOLNESS ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ



Δεν είμαστε εδώ μόνο για να σας δείχνουμε τι τρώμε και τι πίνουμε

Ήρθαμε να μιλήσουμε για ολόκληρο το σύμπαν του φαγητού. Να ανοίξουμε νέους δρόμους στην κουζίνα σου.

Να βρούμε το επόμενο φετίχ αντικείμενο που θα παραγγείλεις με χαρά μικρού παιδιού. Κάτι μικρό ή μεγαλύτερο που θα βάλεις στο ντουλάπι, το ψυγείο ή το νεροχύτη σου και θα σε κάνει να θες να το κοιτάς ξανά και ξανά.

Σε αυτό το ταξίδι χαθήκαμε στον παιχνιδιάρικο, φανταστικό κόσμο του OTOTO και προτείνουμε χωρίς κανένα ενδοιασμό

image

Βούρτσα αλείμματος με ενσωματωμένη αντλία σε μορφή μαρκαδόρου για να υπογραμμίζεις κάθε πιάτο σου χωρίς κόπο αλλά πολύ στυλ

image

Θήκη από το διάστημα για να φυλάτε στο άπειρο και ακόμα παραπέρα τα μισό κρεμύδι ή το μισό λεμόνι από την τελευταία σου συνταγή.

image


Πολύ coοl φελλοί από σιλικόνη που προσαρμόζονται σε κάθε μπουκάλι

image

Ένα αναπαυτικό κρεβάτι που αξίζει σε κάθε σκληρά εργαζόμενο σφουγγάρι

image

Γόνδολα για ρομαντικές βόλτες με το αγαπημένο σας αυγό όσο αυτό θα γίνεται πανεύκολα ποσέ


Ανακάλυψε ολόκληρο το σύμπαν του ΟΤΟΤΟ εδώ. Aλλά άσε και κάτι για τους άλλους.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΤΗΕSSBRUNCH? ΘΕΛΩ!

ΤΗΕSSBRUNCH? ΘΕΛΩ!

Aγαπημένα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης δημιουργούν exclusive brunch menus κάθε Κυριακή. Δοκιμάσαμε ήδη δύο απο αυτά.
ΓΕΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΗΕ ΕΑΤΕRS

ΓΕΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΗΕ ΕΑΤΕRS

Στα τρίτα μας γενέθλια ανακαλύψαμε κάτι. Ποτέ δεν σας είπαμε ποτέ, ποιοί και τι ακριβώς είμαστε.
ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ PIZZA

ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ PIZZA

Δύο αδέρφια, ο Νίκος και ο Σάββας αποφάσισαν να συνεχίσουν μια μεγάλη οικογενειακή ιστορία που ξεκίνησε το 1965, κουβαλώντας τις εμπειρίες, τις αναμνήσεις και το πάθος τους για καλό φαγητό από τη Νέα Υόρκη μέχρι έναν παράλληλο της Συγγρού.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Σε αυτό το επεισόδιο της επικής και ΠΟΛΥ επικίνδυνης σειράς «Φάγαμε το Δρόμο» επιστρέφουμε στο κέντρο της πόλης αποδίδοντας τιμές στην τιμημένη Παγκρατάρα.
ΣΤΟ BELLE AMIE

ΣΤΟ BELLE AMIE

Ξεχάστε το ουζερί του Μπελαμή, ξεχάστε ακόμα και το νεορετρό comeback του τρία χρόνια πρίν. Aυτή τη φορά το Belle Amie μπαίνει σε μια εποχή που they mean business που λέγανε και στο χωριό μας.
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

Ορκιζόσουν ότι θα μπορούσες να τρως κάθε μέρα πίτσα αλλά τώρα που μεγάλωσες σου λείπει το πρασινάκι. Ψάχνεις εκείνα τα λαχανικά που φτιάχνονται με ελάχιστο κόπο και υλικά αλλά θα σερβιριστούν στο πιάτο σου όπως τότε που που κάποιος άλλος φρόντιζε για σένα.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Το τελευταίο ¨Φάγαμε τον δρόμο¨ είναι ίσως το πιο επικό μας επεισόδιο μέχρι τώρα. Πάμε Καλλιθεάρα. Αλλά αυτή τη φορά ξυπνάμε πρωί. Και όπως γνωρίζετε το πρωινό είναι το πιο σημάντικό γεύμα της ήμερας.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Έχεις καταλήξει στο ότι όλα κάποτε τελειώνουν. Εδώ όμως είναι που κάνεις λάθος. Όλα εκτός από το φαγητό. Όλα εκτός από τα σουβλάκια. Όλα εκτός από το «Φάγαμε το Δρόμο».
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Πήγαμε Νέα Ερυθραία. Χτυπήσαμε pizza - σουβλάκι - burger. Kαι πήραμε noodles στο 90'
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ SPOLLATI

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ SPOLLATI

Στην Αιόλου υπάρχει ενα μαγαζί στο οποίο θα νιώσεις άνετα όσο βρίσκεσαι σε αυτό και φεύγοντας θα το θυμάσαι με ικανοποίηση.