BACK TO BRUNCH

BACK TO BRUNCH


Το φθινόπωρο είναι η εποχή της Θεσσαλονίκης και το thessbrunch επανέρχεται μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές για να «ξυπνήσει» τις γαστρονομικές διαθέσεις κατοίκων και επισκεπτών της αγαπημένης πόλης, ώστε να τους προετοιμάσει για ένα συναρπαστικό σε γεύσεις χειμώνα. 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι, το γαστρονομικό «παιδί» της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης που γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο και γρήγορα έγινε “talk of the town”, μας προσκαλεί να απολαύσουμε και το φθινοπωρινό κύκλο του που ανοίγει επίσημα από τις 9 Σεπτεμβρίου 2017.

image
νόστιμο

Το thessbrunch αγκαλιάστηκε από το κοινό, ενώ οι ιδιοκτήτες και τα στελέχη των ξενοδοχείων έχουν δώσει ήδη το πρόσταγμα για καινούργια, πλούσια πιάτα, μοναδικά κρασιά και cocktails, λαχταριστά γλυκά και δεκάδες νέους γευστικούς συνδυασμούς στα εστιατόρια τους.

image

Το φθινοπωρινό thessbrunch θα εξακολουθήσει να πραγματοποιείται κάθε Σάββατο και Κυριακή σε διαφορετικό ξενοδοχείο της πόλης, με τις μονάδες που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο αλλά και με νέα να προστίθενται στην αλυσίδα του. Το πρόγραμμα έως τις 8 Οκτωβρίου έχει ολοκληρωθεί και παράλληλα σχεδιάζονται τα επόμενα thessbrunch έως το τέλος του φθινοπώρου. 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 09/09: Grand Hotel Palace
  • 10/09: Anatolia Hotel – Thessaloniki
  • 16/09: Mediterranean Palace Hotel
  • 17/09: Holiday Inn Thessaloniki
  • 23/09: Golden Star City Resort
  • 24/09: Electra Palace Thessaloniki
  • 01/10: Hyatt Regency Thessaloniki.
  • 08/10: Hotel Nikopolis Thessaloniki

Στο νέο κύκλο του thessbrunch έρχονται να προστεθούν καινούργιες συνεργασίες και φρέσκιες ιδέες, όπως μουσικά σχήματα, workshops, festivals κ.ά, ενώ το thessbrunch συνεργάζεται φέτος με την 6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.

Στα μέχρι τώρα προγραμματισμένα thessbrunch θα γίνεται κλήρωση 2 αεροπορικών εισιτηρίων με επιστροφή για δύο άτομα από την Ellinair, για το εσωτερικό δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας.

 Το thessbrunch στην 6η Μπιενάλε

 Οι φίλοι του thessbrunch του φθινοπώρου θα έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν μέσω κλήρωσης, δωρεάν εισιτήρια για την είσοδό τους στους χώρους όπου θα φιλοξενηθεί η κεντρική έκθεση της 6ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης (Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Αγιορείτικη Εστία).

Η συνεργασία του thessbrunch με την Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται για πρώτη φορά, ενώ η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης υποστηρίζει σταθερά τη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια. Η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης πρωτοσυστήθηκε στο κοινό το 2007 και φέτος πραγματοποιείται στην πόλη από τις 30 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 14 Ιανουαρίου 2018, υπό τον τίτλο «Φαντασιακές Εστίες / Ιmagined Homes» με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκθέσεων, περφόρμανς και δράσεων. Φορέας διοργάνωσης της Μπιενάλε είναι το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

 Ο διαγωνισμός #koulouriofthemonth συνεχίζεται

Επιπλέον, συνεχίζεται δυνατά η συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Ellinair, η οποία, ως κύριος χορηγός αερομεταφορών του project, προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, δίνοντας τη δυνατότητα στους νικητές του διαγωνισμού #koulouriofthemonth, που είναι από άλλη πόλη, να ταξιδέψουν δωρεάν στη Θεσσαλονίκη, να απολαύσουν διαμονή στα ξενοδοχεία της και να γευτούν ένα ξεχωριστό thessbrunch.

image

Υπενθυμίζουμε ότι το κοινό μπορεί να συμμετέχει με φωτογραφίες που αναρτά, χρησιμοποιώντας το κουλούρι Θεσσαλονίκης ως κάδρο για να εστιάσει σε διάφορα αγαπημένα του σημεία, όπως κτίρια, πρόσωπα, πιάτα, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί να συμπεριλάβει σε μια φωτογραφία. Ανεβάζει την αγαπημένη του φωτογραφία με το κουλούρι Θεσσαλονίκης ως πλαίσιο και με το hashtag #koulouriofthemonth ή στέλνει μήνυμα στα social media του thessbrunch.

Κάθε μήνα, η φωτογραφία που συγκεντρώνει τα περισσότερα likes με το #koulouriofthemonth κερδίζει ως έπαθλο δύο διανυκτερεύσεις στην πόλη εφόσον ο νικητής δεν είναι κάτοικος της Θεσσαλονίκης, ενώ το έπαθλο για τους Θεσσαλονικείς είναι δύο thessbrunch για δύο άτομα το καθένα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν, το πρόγραμμα και τα μενού μπορείτε να βρείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.thessbrunch.com.

Η δικιά μας εμπειρία μας από το προηγούμενο thessbrunch εδώ 

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Σε ένα επικό come back του “Φάγαμε το Δρόμο” ανεβαίνουμε στο βορρά και δαγκώνουμε το Χαλάνδρι
 ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Στο εξωτικό Κουκάκι γράφουμε τον επίλογο μιας σαιζόν γεμάτης συγκινήσεις και θερμίδες όπως ακριβώς της αξίζει.
Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ PIZZA

Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ PIZZA

Τρώμε μαζί σου χιλιόμετρα από δρόμους και σοκάκια, μέρα και νύχτα, με φώτα ή χωρίς. Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστείς κι εσύ κάτι. Μαζί μας και με όλο τον κόσμο. Με το αζημίωτο.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Κάναμε ενα live στο Facebook, ψηφίσατε να πάμε Γλυφάδα, πήραμε παρέα. Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα. H αλήθεια να λέγεται.
ΤΗΕSSBRUNCH? ΘΕΛΩ!

ΤΗΕSSBRUNCH? ΘΕΛΩ!

Aγαπημένα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης δημιουργούν exclusive brunch menus κάθε Κυριακή. Δοκιμάσαμε ήδη δύο απο αυτά.
ΓΕΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΗΕ ΕΑΤΕRS

ΓΕΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΗΕ ΕΑΤΕRS

Στα τρίτα μας γενέθλια ανακαλύψαμε κάτι. Ποτέ δεν σας είπαμε ποτέ, ποιοί και τι ακριβώς είμαστε.
ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ PIZZA

ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ PIZZA

Δύο αδέρφια, ο Νίκος και ο Σάββας αποφάσισαν να συνεχίσουν μια μεγάλη οικογενειακή ιστορία που ξεκίνησε το 1965, κουβαλώντας τις εμπειρίες, τις αναμνήσεις και το πάθος τους για καλό φαγητό από τη Νέα Υόρκη μέχρι έναν παράλληλο της Συγγρού.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Σε αυτό το επεισόδιο της επικής και ΠΟΛΥ επικίνδυνης σειράς «Φάγαμε το Δρόμο» επιστρέφουμε στο κέντρο της πόλης αποδίδοντας τιμές στην τιμημένη Παγκρατάρα.
ΣΤΟ BELLE AMIE

ΣΤΟ BELLE AMIE

Ξεχάστε το ουζερί του Μπελαμή, ξεχάστε ακόμα και το νεορετρό comeback του τρία χρόνια πρίν. Aυτή τη φορά το Belle Amie μπαίνει σε μια εποχή που they mean business που λέγανε και στο χωριό μας.
ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

ΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ

Ορκιζόσουν ότι θα μπορούσες να τρως κάθε μέρα πίτσα αλλά τώρα που μεγάλωσες σου λείπει το πρασινάκι. Ψάχνεις εκείνα τα λαχανικά που φτιάχνονται με ελάχιστο κόπο και υλικά αλλά θα σερβιριστούν στο πιάτο σου όπως τότε που που κάποιος άλλος φρόντιζε για σένα.