ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9Το καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα και όλοι ετοιμάζονται να το υποδεχτούν. Ο ήλιος κάθεται παραπάνω μαζί μας. Τραπέζια και καρέκλες αράζουν όλο και πιο πολύ σε πεζοδρόμια και πλατείες. Τα ρούχα λιγοστεύουν αισθητά. Τα γυμναστήρια γεμίζουν από αγχωμένους συνδρομητές που βιάζονται να απαρνηθούν έναν αμαρτωλό χειμώνα.

Κάποιοι βιάζονται να φτιάξουν κορμιά τρέχοντας χιλιόμετρα Άλλοι πάλι τρώνε αυτά τα χιλιόμετρα. Αμετανόητοι και ανεπίδεκτοι συνεχίζουμε τις σκληρές προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε εντατικά με πετυχημένες ομοιοπαθητικές μεθόδους. Σε αυτό το επεισόδιο της επικής και ΠΟΛΥ επικίνδυνης σειράς «Φάγαμε το Δρόμο» επιστρέφουμε στο κέντρο της πόλης αποδίδοντας τιμές στην τιμημένη Παγκρατάρα.

Έχοντας πάρει ισχυρή λαϊκή εντολή αψηφούμε την Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα Θερμίδων (ΣΗΠ) και φιλάμε-δαγκώνουμε -γλείφουμε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει αυτή η δοξασμένη γειτονιά. Πεiνιρλί, μπουγάτσα, παγωτό, τυλιχτά και φαλάφελ. Στο δρόμο αλλά και στο αυτοκίνητο. Με τέλεια εικόνα και
κρυστάλλινο ήχο. Με απόλυτο συγχρονισμό χωρίς αντίστροφη μέτρηση. Με κοακόλα αλλά και απλό νεράκι. ΌΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ.

Γιατί θέλουμε. Γιατί μπορούμε.. Γιατί είμαστε οι Eaters.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Στο επεισόδιο 13 πήγαμε Ψυρρή. Δεν φάγαμε κουλούρι.
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Πες μας τώρα ειλικρινά: Δηλαδή δεν θα ηθελες να να μας γνωρίσεις από κοντά και να τραβήξουμε ΤΟ ΠΙΟ high tech cooking video;
THE STREET WOK EFFECT

THE STREET WOK EFFECT

Πολλοί λίγοι όμως και πολύ καλοί εδώ που τα λέμε, γνωρίζουν ότι ο ηθικός αυτουργός των The Eaters είναι στην πραγματικότητα ένας Κινέζος. Ένας Ευρωπαίος με μάτια βέρου Ασιάτη.
THE WOK THAT NEVER FAILS

THE WOK THAT NEVER FAILS

Bγάλανε πρώτοι το wok στους δρόμους της Αθήνας φτιάχνοντας noodles όπως ακριβώς τα βρίσκει κανείς στις υπαίθριες ασιατικές αγορές. Αυτό είναι το Street Wok.
ΗAPPY THANKSGIVING AΔΕΡΦΙΑ!

ΗAPPY THANKSGIVING AΔΕΡΦΙΑ!

Μάλλον δεν είχες Thanksgiving στο χωριό σου αλλά και τι έγινε; Όλα θα στα μάθουμε μαζί με το Hard Rock Cafe Athens και αυτό τον διαγωνισμό.
THE DISH: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ HΘΕΛΕ ΑΒΓΑ ΒΕNEDICT

THE DISH: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ HΘΕΛΕ ΑΒΓΑ ΒΕNEDICT

The Dish: Ένα πρόσωπο έρχεται σε επαφή με το αγαπήμενο του πιάτο, on camera. Στον φυσικό του χώρο. Σχεδόν σε real time. Η Αφροδίτη Σημίτη ήθελε αβγά benedict.
PAINT IT BRIGHT

PAINT IT BRIGHT

Eδώ και τρία χρόνια γράφουμε τη δική μας ιστορία για το φαγητό, με το δικό μας ανεξίτηλο σπρέι. Αυτή τη φορά πιάσαμε τα σπρεί κυριολεκτικά.
ΤΟΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ

ΤΟΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ

Σάββατο και Κυριακή 7 & 8 Οκτωβρίου έρχεται στην Αθήνα το Thessaloniki Food Festival.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Σε ένα επικό come back του “Φάγαμε το Δρόμο” ανεβαίνουμε στο βορρά και δαγκώνουμε το Χαλάνδρι
BACK TO BRUNCH

BACK TO BRUNCH

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της Θεσσαλονίκης και το thessbrunch επανέρχεται πιο γευστικό από ποτέ!