ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7Έχεις καταλήξει στο ότι όλα κάποτε τελειώνουν. Εδώ όμως είναι που κάνεις λάθος. Όλα εκτός από το φαγητό. Όλα εκτός από τα σουβλάκια. Όλα εκτός από το «Φάγαμε το Δρόμο».

Και αν διαβάζοντας αυτές τις γραμμές κουνάς το κεφάλι σου με δυσπιστία και ψιθυρίζεις ότι είμαστε μόνο λόγια, θα σου μιλήσουμε για άλλη μια φορά με τυλιχτά έργα, αλάδωτες πίτες και αποδείξεις με απ’ όλα. Στην 7 η εκδρομή μας στον φανταστικό και σκοτεινό κόσμο της θερμίδας φουλάραμε την όρεξη μας, φορέσαμε άνετα ρούχα εκστρατείας και σου παρουσιάζουμε, ολόφρεσκο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από την Κορυδαλλάρα.

Μια ανάσα από το Κελί 33, διοργανώσαμε και φάγαμε το δικό μας Φεστιβάλ Τυλιχτού. Εκλεκτές τοπικές συμμετοχές από το παραδοσιακό Κοχύλι, την όαση του μπιφτεκιού Αγανάκτηση (με bonus γιαννιώτικο τυλιχτό γλυκάκι για το δρόμο κερασμένο) και το underground στέκι της Κυρίας Πίτσας έδωσαν ξεχωριστή λάμψη στην εκδήλωση και γευστικότατη σπιτική κόκκινη σάλτσα στα σουβλάκια μας.

Σαν η μισή πανίδα των δυτικών προαστίων να μην ήταν αρκετή, είπαμε να δώσουμε στην άσεμνη τελετή το τέλος που της αξίζει με άχαστη μπουγάτσα από τον Παυλίδη. Εντάξει πήραμε και μια πίτσα κλειστή. Ναι και Μίλκο.

Σε αίθουσες, πεζοδρόμια και ημισκότεινα παρκάκια δόθηκαν σκληρές μάχες. Στόματα τεντώθηκαν, στομάχια θαραλλέα έφτασαν στα άκρα τους και νέες φιλίες με τους τυλιχτές του Κορυδαλλού γεννήθηκαν. Αυτά καλό είναι να γίνονται. Και όσο υπάρχουμε θα γίνονται.

Promise

P.S Το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση σε στροφή λεωφορείου είναι 80 ευρώ (40 ευρώ αν πληρωθεί σε 10 ημέρες). Το πρόστιμο για απομάκρυνση αυτοκινήτου με γερανό είναι 79,5 ευρώ. Οι πινακίδες στην ανωτέρω περίπτωση κρατιούνται για 20 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες επί θεμάτων ΚΟΚ theeaters@theeaters.gr με την ένδειξη Υπ’ όψιν κου Παπαλεοντίου.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΗAPPY THANKSGIVING AΔΕΡΦΙΑ!

ΗAPPY THANKSGIVING AΔΕΡΦΙΑ!

Μάλλον δεν είχες Thanksgiving στο χωριό σου αλλά και τι έγινε; Όλα θα στα μάθουμε μαζί με το Hard Rock Cafe Athens και αυτό τον διαγωνισμό.
THE DISH: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ HΘΕΛΕ ΑΒΓΑ ΒΕNEDICT

THE DISH: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ HΘΕΛΕ ΑΒΓΑ ΒΕNEDICT

The Dish: Ένα πρόσωπο έρχεται σε επαφή με το αγαπήμενο του πιάτο, on camera. Στον φυσικό του χώρο. Σχεδόν σε real time. Η Αφροδίτη Σημίτη ήθελε αβγά benedict.
PAINT IT BRIGHT

PAINT IT BRIGHT

Eδώ και τρία χρόνια γράφουμε τη δική μας ιστορία για το φαγητό, με το δικό μας ανεξίτηλο σπρέι. Αυτή τη φορά πιάσαμε τα σπρεί κυριολεκτικά.
ΤΟΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ

ΤΟΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ

Σάββατο και Κυριακή 7 & 8 Οκτωβρίου έρχεται στην Αθήνα το Thessaloniki Food Festival.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Σε ένα επικό come back του “Φάγαμε το Δρόμο” ανεβαίνουμε στο βορρά και δαγκώνουμε το Χαλάνδρι
BACK TO BRUNCH

BACK TO BRUNCH

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της Θεσσαλονίκης και το thessbrunch επανέρχεται πιο γευστικό από ποτέ!
 ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Στο εξωτικό Κουκάκι γράφουμε τον επίλογο μιας σαιζόν γεμάτης συγκινήσεις και θερμίδες όπως ακριβώς της αξίζει.
Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ PIZZA

Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ PIZZA

Τρώμε μαζί σου χιλιόμετρα από δρόμους και σοκάκια, μέρα και νύχτα, με φώτα ή χωρίς. Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστείς κι εσύ κάτι. Μαζί μας και με όλο τον κόσμο. Με το αζημίωτο.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Κάναμε ενα live στο Facebook, ψηφίσατε να πάμε Γλυφάδα, πήραμε παρέα. Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα. H αλήθεια να λέγεται.
ΤΗΕSSBRUNCH? ΘΕΛΩ!

ΤΗΕSSBRUNCH? ΘΕΛΩ!

Aγαπημένα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης δημιουργούν exclusive brunch menus κάθε Κυριακή. Δοκιμάσαμε ήδη δύο απο αυτά.