ΓΕΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΗΕ ΕΑΤΕRS

ΓΕΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΗΕ ΕΑΤΕRS


Γειά! Είμαστε οι The Eaters. Στα τρίτα μας γενέθλια ανακαλύψαμε κάτι. 
Ποτέ δεν σας είπαμε, ποιοί και τι ακριβώς είμαστε. Τι είπατε; #StaTriaMas ;

image

Να κάτι τέτοια λέτε και σας αγαπάμε περισσότερο. Τι λέγαμε; A ναι.

Στο The Eaters που λέτε είμαστε πια 4 αδέρφια: ο Άρης, ο Δημήτρης και ο Κωστής Αλβανός. Και ένας αδερφός από άλλη μάνα και άλλο πατέρα, ο Γιώργος Παπαλεοντίου. Ναι υπάρχουν και τέτοιες οικογένειες. Ξεκινήσαμε αυτό το site, blog, vlog, πέσ´το όπως θες, για δυο λόγους. Ο πρώτος λόγος ήταν ό τι θελαμε να πούμε τις δικές μας ιστορίες για το φαγητό και γενικά να κάνουμε χαβαλέ. Βλέπετε όλοι μας είμαστε με κανονικές δουλειές, 9 με 5 κατάσταση και ο χαβαλές είναι ένα δύσκολο πράγμα να κάνεις. Μάλιστα στη περίπτωση του Δημήτρη τι χαβαλέ να κάνεις στις πωλήσεις η χειρότερα στο υπουργείο όπου δουλεύει ο Άρης. Ο᾽ τι και να διαβάζετε είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα στα υπουργεία. 

image

Ο δεύτερος λόγος για να είμαστε ειλικρινείς, ήταν τσαντίλα. Φεύγαμε από μια συνεργασία - πείραμα, ναι πάλι φουντ μπλογκ, που δεν απέδωσε σε εμάς αυτά που θέλαμε. Δεν μιλούσαμε την ίδια γλώσσα, είχαμε άλλες συνιστώσες, δεν το κάναμε για τα λεφτά και μετά από κάποια στιγμή το άντε γειά ήταν το μόνο που μπορούσαμε να αρθρώσουμε στην περίσταση. Και άντε γαμήσου θα κάνουμε το δικό μας site. 
Η τσαντίλα που λέγαμε δυστυχώς μας δημιούργησε ένα άγχος και ένα πάθος να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροτεροι, οι πιο cool, να ποστάρουμε με στρατηγική στα social media να είμαστε οι πιο ψαγμένοι με τα καλύτερα κείμενα και φωτογραφίες. Αλλά να προσπαθήσουμε να είμαστε και connected. Nα πηγαίνουμε σε events που δεν είχαμε κανένα λόγο να είμαστε εκεί. Να ποστάρουμε τα freebies και να κάνουμε συνεργασίες με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε ποτέ να συνεργαστούμε. Θα μπορούσαμε να πούμε οτι μετά από δυο χρόνια είχαμε μάθει και είχαμε κάνει πολλά αλλά ίσως είχαμε χάσει λίγο από την ουσία μας και το fun μας. Παιδικές αρρώστιες θα πείτε.Πάμε πάλι. 

Το The Eaters λοιπόν ποτέ δεν ήταν ένα site και δεν είναι από "ειδικούς", από chefs, μαγείρους, food stylists ή food editors, η ότι hip food τίτλο ακούς τώρα τελευταία. Αν και μας βαφτίσαν άθελα μας δυο - τρία από τα παραπάνω τα τελευταία τρία χρόνια.
Δεν κάναμε ποτέ τη φάση, επειδή έπρεπε από κάπου να βγάλουμε λεφτά. Αν και βγάλαμε και βγάζουμε λεφτάκια ακόμα από αυτό το site - να τα λέμε και αυτά. Είμαστε αυτοί που αισθάνονται άβολα ακόμα στα events καλέσματα εταιριών, brands ή εστιατορίων. Και είμαστε αυτοί που αισθανόμαστε ακόμα πιο άβολα όταν πρέπει να πούμε την αλήθεια για κάτι που δοκιμάσαμε και μάλλον δεν είναι καλό. Αν και τελευταία το λέμε πιο εύκολα.

Είμαστε η παρέα σου, τα αδέρφια σου, οι κολλητοί σου. Όχι απλά ένας λογαριασμός που πρέπει να ακουλουθησεις στο Ιnstagram. Θα σου δείξουμε πως να φτιάξεις κάτι καλό και γρήγορα χωρίς να σου τα σπάσουμε στην διαδικασία. Διάολε θα στο κάνούμε και video, οπως κάναμε εδώ και τρια χρόνια από τη πρώτη μέρα. Θέλουμε να φάμε μαζί σου σε ένα "φάγαμε τον δρόμο", να γουστάρεις και εσύ μαζί μας, να ερθεις μαζί μας, όχι απλά να σου δείξουμε τη φάση μας στα social.


Το The Eaters είναι πάνω από όλα ένα site που το δουλέυουν 4 τύποι που πάνω από όλα θέλουν να κάνουν τη κάβλα τους με το φαγητό. Είτε με συνταγές, είτε με μεθυσμένα video με επικές φαγότσαρκες, είτε posts για ένα μαγαζί που πιστεύουμε τσεκάρισμενα ότι πρέπει να επισκεφτείς. Αυτή είναι η φάση μας. Στην Καλλιθέα ή την Κηφισιά. Στο γκουρμέ ή στην καντίνα. Με φακούς και φίλτρα ή απλά το κινητό μας. Με λαϊκς και φόλοουζ ή ακόμη και χωρίς αυτά.Aυτοί είμαστε. Και τώρα που τα είπαμε, όσοι είστε ακόμη μαζί μας…ΑΣ ΦΑΜΕ!

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

SPOTTED AT PO BOYS

SPOTTED AT PO BOYS

Από του Ψυρρή στη Νέα Ορλεάνη ένα Po’ Boys δρόμος.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Πήγαμε Χολαργό, χωρίς αναστολές.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Πήγαμε Κυψέλη. Φάγαμε πάλι.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

Έχει η Αγία Παρασκευή, παραλία; 
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Κάναμε και μια στάση Κηφισιά
BACK TO PENNY LANE

BACK TO PENNY LANE

Πραγματικό comfort food από ενα 2αστερο Michelin Chef ; Το φάγαμε και γράφουμε για αυτό.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Στο Σύνταγμα, εμείς γίναμε αυτό που θέλoυμε να είμαστε πάντα.
THE DISH : TAΛΙΑΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΤΑ

THE DISH : TAΛΙΑΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΤΑ

Μια Ιταλίδα στο Παγκράτι. Η Μαρίτα έκλεισε appuntamento μαζί της.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Πειραιάς σημαίνει για τον καθένα κάτι διαφορετικό. Για εμάς σημαίνει πάλι φαί.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Showdown στα Πετράλωνα. Όλα σε μια νύχτα. Παρεούλα με AΛΦΑ Weiss.