WORLD CLASS & FINE DRINKING: ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ

WORLD CLASS & FINE DRINKING: ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ


Δεξιοτεχνία, μεράκι και ξεχωριστές συλλογές εκλεκτών αποσταγμάτων που συναντάμε στα bars. Στοιχεία που αποτελούν το λευκό καμβά για τη δημιουργία ενός διαφορετικού έργου τέχνης. Ένας συνδυασμός από αρώματα και γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν νοερά σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να
γνωρίσεις νέες γεύσεις και κουλτούρες. Όταν απολαύσεις ένα τέτοιο serve, θα θέλεις να περάσεις και εσύ πίσω από την μπάρα και να μάθεις όσα περισσότερα
γίνεται για την τέχνη του bartending.

image

Ένας bartender όμως δεν μπορεί να φτάσει την τελειότητα αν δεν προσπαθήσει σκληρά. Αν δεν αφιερώσει ώρες και μέρες από την ζωή του. Αν δε νικήσει την
κούραση, την απογοήτευση και καταφέρει να ξεπεράσει κάθε λογής εμπόδια που θα συναντήσει στον δρόμο του (όπως όλοι άλλωστε συναντάμε στην επαγγελματική
πορεία μας). Αν δε δαμάσει τον ίδιο του τον εαυτό. Σε αυτήν την πορεία όμως δεν είναι μόνος, έχει ανθρώπους που τον καταλαβαίνουν, τον υποστηρίζουν και τον
επιβραβεύουν. Έχει μέντορες που τον συμβουλεύουν και «συνοδοιπόρους» bartenders που μοιράζεται αυτή τη γνώση. Δεν είναι μυστικό. Με την κατάλληλη
παρέα δίπλα σου μπορείς να περπατήσεις τους πιο κακοτράχαλους δρόμους.

image

Το World Class είναι ακριβώς αυτή η μεγάλη συντροφιά. Μια παγκόσμια πλατφόρμα για bartenders που δημιουργήθηκε από την Diageo για να βοηθήσει την
προσπάθεια όλων των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τις μπάρες όλου του κόσμου να φτιάξουν ΕΚΕΙΝΟ το κοκτέιλ. Να φτάσουν την τέχνη τους σε άλλο
επίπεδο και τις γευστικές σου εμπειρίες σε άλλο πλανήτη και να σε συστήσουν ή και μυήσουν (εξαρτάται σε ποια από τις δύο κατηγορία ανήκεις ) στον κόσμο του fine
drinking. Εδώ και 10 χρόνια το World Class έχει εκπαιδεύσει, υποστηρίξει και εμπνεύσει περισσότερους από 300.000 bartenders και mixologists σε όλη τη γη. Και στον
παγκόσμιο τελικό που φέτος είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά, επιβράβευσε τον καλύτερο, δείχνοντας το δρόμο σε αυτούς που προσπαθούν και ελπίζουν. Κάθε προσπάθεια χρειάζεται γνώση. Κάθε νίκη όμως χρειάζεται πάθος. Και κάθε σημαντικό πράγμα που κάνουμε σε αυτή τη ζωή, όσο και αν μας πάρει, χρειάζεται έμπνευση. Γι’ αυτό προτιμούμε αυτούς που την έχουν και θαυμάζουμε αυτούς που τη δημιουργούν. Το World Class είναι ένας θεσμός που αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό: το πάθος για συνεχή εξερεύνηση γεύσεων και νέων εμπειριών που πάνε την κουλτούρα του καλού ποτού ένα βήμα παραπέρα.

image

Δεν έχει σημασία που επιλέγεις να απολαύσεις ένα καλό ποτό, μπορεί να είναι το αγαπημένο σου μπαρ ή το σπίτι σου, το World Class είναι εκείνος ο θεσμός που φέρνει στο προσκήνιο το fine drinking, τάση εξίσου σημαντική όσο και το fine dining.

image

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Showdown στα Πετράλωνα. Όλα σε μια νύχτα. Παρεούλα με AΛΦΑ Weiss.
THE DISH: ΜΑΡΙΛΟΥ VS ΤΟΜΑHAWK

THE DISH: ΜΑΡΙΛΟΥ VS ΤΟΜΑHAWK

H Μαριλού Ρεπαπή κατατροπώνει την tomahawk steak του The Cellar. Στο τέλος χειροκροτούσαμε όρθιοι.
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ/ EΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ/ EΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

What happens in Peristeri, stays in Peristeri. Guest starring: Τα κορίτσια του Queen.gr
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Στο επεισόδιο 13 πήγαμε Ψυρρή. Δεν φάγαμε κουλούρι.
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Πες μας τώρα ειλικρινά: Δηλαδή δεν θα ηθελες να να μας γνωρίσεις από κοντά και να τραβήξουμε ΤΟ ΠΙΟ high tech cooking video;
THE STREET WOK EFFECT

THE STREET WOK EFFECT

Πολλοί λίγοι όμως και πολύ καλοί εδώ που τα λέμε, γνωρίζουν ότι ο ηθικός αυτουργός των The Eaters είναι στην πραγματικότητα ένας Κινέζος. Ένας Ευρωπαίος με μάτια βέρου Ασιάτη.
THE WOK THAT NEVER FAILS

THE WOK THAT NEVER FAILS

Bγάλανε πρώτοι το wok στους δρόμους της Αθήνας φτιάχνοντας noodles όπως ακριβώς τα βρίσκει κανείς στις υπαίθριες ασιατικές αγορές. Αυτό είναι το Street Wok.
ΗAPPY THANKSGIVING AΔΕΡΦΙΑ!

ΗAPPY THANKSGIVING AΔΕΡΦΙΑ!

Μάλλον δεν είχες Thanksgiving στο χωριό σου αλλά και τι έγινε; Όλα θα στα μάθουμε μαζί με το Hard Rock Cafe Athens και αυτό τον διαγωνισμό.
THE DISH: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ HΘΕΛΕ ΑΒΓΑ ΒΕNEDICT

THE DISH: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ HΘΕΛΕ ΑΒΓΑ ΒΕNEDICT

The Dish: Ένα πρόσωπο έρχεται σε επαφή με το αγαπήμενο του πιάτο, on camera. Στον φυσικό του χώρο. Σχεδόν σε real time. Η Αφροδίτη Σημίτη ήθελε αβγά benedict.
PAINT IT BRIGHT

PAINT IT BRIGHT

Eδώ και τρία χρόνια γράφουμε τη δική μας ιστορία για το φαγητό, με το δικό μας ανεξίτηλο σπρέι. Αυτή τη φορά πιάσαμε τα σπρεί κυριολεκτικά.