Μεγάλε σου χουμε νέα. Αν η πείνα σου χτυπήσει τη πόρτα δεν χρειάζεσαι πια το delivery, δεν έχεις ανάγκη κανένα τάπερ από τη μάνα σου. Σου δείχνουμε πως θα φτιάξεις το τέλειο πιάτο, σε μια μερίδα. Την δικιά σου και μόνο.

Το ιερό δισκοπότηρο της πείνας. Κάπου μεταξύ παράδεισου και κόλασης. Απλό ζαμπόν τυρί η φετιχιστικά εξεζητημένο. Για κάθε έναν από εμάς σημαίνει κάτι διαφορετικό. Ζητήσαμε από τους φίλους μας να μας ανοίξουν την καρδιά τους και να μας μιλήσουν για το τι θα έκλειναν ανάμεσα σε δυο φέτες ψωμιού. Ναι μας άνοιξε η όρεξη.

Θα κάνεις ουρές να πηγαίνουν πέρα δώθε από ευχαρίστηση και μάτια να σε κοιτάνε με λίγο ακόμα περισσότερη αγάπη. Άσε στην άκρη τη ξηρή τροφή και κάνε για τη πιο πιστή σου παρέα κάτι μοναδικό. All powered by KYON Νatural Dog Food

Oreo. Mη βιαστείς να το βουτήξεις σε ένα ποτήρι γάλα και να το φας. Θα σου δείξουμε τρόπους να δεις αλλιώς το αγαπημένο σου μπισκότο. Μην ανησυχείς. Θα στο κάνουμε παιχνίδι. Ready to play?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / EΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Μια ιδέα που την είχαμε όσο ήμασταν μεθυσμένοι και είπαμε να την κάνουμε πραγματικότητα. Στο δεύτερο επεισόδιο χτυπάμε Κεραμεικό. Και τρώμε και γλυκάκι.

MAKAΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Βαριέσαι να περιμένεις να βάλεις τη κατσαρόλα-να βράσει το νερό-να βράσουν τα μακαρόνια-να σουρώσεις τα μακαρόνια-να φτιάξεις την σάλτσα? Σε καταλαβαίνουμε.

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / EΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΩΤΟ

Πήραμε την Κολοκτρώνη σβάρνα. Και ναι φάγαμε πάλι.