Το Steak Alive στον Κορυδαλλό αποτέλει μία εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του κρέατος. Είτε στο minimal εσωτερικό του είτε στην όμορφη αυλή του μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικές premium κοπές και ποιοτικά υλικά σε πραγματικά value for money τιμές.
Απολαύσαμε και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα για ορεκτικά την πατατόσουπα με λάδι τρούφας και με τραγανό προσιούτο και κρουτόν, το thick cut bacon με τη μαρμελάδα κρεμμύδι, με ραπανάκι τουρσί και το popcorn έκπληξη καθώς και το carpaccio με μαγιονέζα μαύρης τρούφας. Από σάλατες, γνώμη μας είναι οτι το σπανάκι ειναι o νικητής μας μιας και δένει υπέροχα τα φύλλα απο σπανάκι, μαζι με το προσιουτο, τα μανιτάρια και τη vinegrette καπνιστού bacon.
Μεταφερθήκαμε με εξαιρετική ευκολία με συνοδό μας τις πατάτες brava με σάλτσα ντομάτας στα κρεατικά επιλέγοντας το cowboy rub steak (μια μεγάλη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα με dry rub με πάπρικα και εσπρεσο) το fillet mignon ( ακούει και στο Steak Au Poivre) με την κρεμώδη σάλτσα απο πιπέρι και τις extra crispy πατάτες, το black angus tri-tip και την προβατίνα με κόκκινο πουρέ από παντζάρι.
Αγαπήσαμε το fillet mignon, απογοητευτήκαμε λίγο απο την προβατίνα. Αλλά έτσι είναι η ζωή. To steak ήταν εξαιρετικά ψημένο και ζήτησαμε σε βαζάκι το mix της ξηρής μαρινάδας που χρησιμοποιήθηκε στο πιάτο.
Εαν ξαναπάμε Κορυδαλλό; Ξαναπάμε.