Τhe φέρνε show: 3 επιλογές για delivery στο Χαλάνδρι by efood

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
pizza-delivery-efood-Chalandri

Είμαστε οι Eaters. Τα αδέρφια σου. Οι φίλοι σου. Αυτοί με τους οποίους θα φας και μια μπουκιά παραπάνω. Μας έχεις δει να κάνουμε τις βόλτες μας όπου υπάρχει καλό φαγητό. Να μασάμε σε κάθε γειτονιά της Αθήνας. Να δοκιμάζουμε τα πάντα σε μία νύχτα. Να τρώμε τα πάντα σε ένα βράδι. Το έξω είναι η ζωή μας και ο δρόμος είναι το φαϊ μας. Ο κορόνα μας έκλεισε μέσα αλλά το φαγητό που ψάχνουμε, όλες οι γεύσεις που θέλουμε είναι ακόμα εκεί έξω. Οι μάγειρες φοράνε ακόμα τις ποδιές τους. Οι κουζίνες είναι ακόμη γεμάτες φωνές. Τα πιάτα βγαίνουν ακόμα στο πάσο. Και μπορούν να γίνουν δικά μας με ένα σκρολ. Ένα κλικ. Μια αποστολή παραγγελίας. Να ναι καλά το ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ delivered by efood

Οι Eaters και το efood ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας φέρουν το The ΦΕΡΝΕ! show μια ολοκαίνουργια σειρά επεισοδίων για το εκείνο φαγητό που αξίζει και μπορεί να έρθει στα χέρια σας με την στοργή του ντελιβερά με τα κόκκινα. Από τη θαλπωρή του αρχηγείου μας θα παραγγέλνουμε και θα δοκιμάζουμε σε ένα βράδι, για να μην χαλάμε και τις συνήθειές μας,  πιάτα από επιλεγμένα μαγαζιά σε περιοχές που εσείς επιλέγετε. 

Στο πρώτο επεισόδιο του ΦΕΡΝΕ! show ποδαρικό μας κάνει το Χαλάνδρι. Σε μια ασυνήθιστη σεκάνς από χάρτινες σακούλες και πακέτα, το delivered by efood φέρνει στο οικογενειακό μας τραπέζι, ότι πιο εκλεκτό έχει να προσφέρει αυτή η βόρεια γειτονιά. Καταλαβαίνουμε γιατί την πίτσα του Lolos την περιμένει κάθε χρόνο όλη η Αντίπαρος και εξαφανίζουμε τα μπουκατίνι amatriciana του. Φωνάζουμε ακαταλαβίστικα μεξικάνικα μόλις ξετυλίγουμε τις φαχίτας, τα τάκος και το μπουρίτος από το Chilangos. 

Αφηνόμαστε στα χέρια του Γιάννη του Λουκάκου και θαυμάζουμε την ιταλική φινέτσα του Alio, τρώγοντας caccio e peppe με πανσέτα, ε ναι πίτσες γιατί πρέπει και μια φίνα συλλογή από αλλαντικά και τυριά, συσκευασμένη με αγάπη.

Καλωσήρθατε στο The ΦΕΡΝΕ! show. Μια σειρά για το θαύμα του ντελίβερι powered by efood. Μια συλλογή από ντοκιμαντέρ για το πως οι άνθρωποι του 2020 μπόρεσαν να νικήσουν την καραντίνα και να κάνουν τα σπίτια τους εστιατόρια. All delivered by efood. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα καλύτερα μας
στο inbox σου!

Με την εγγραφή σας στο newsletter μας συμφωνείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά ενημερώσεις που αφορούν το TheEaters.gr