Κεϊκ ή Τσουρέκι; Δεν έχουμε αποφασίσει τελικά τι μας αρέσει περισσότερο. Έχοντας μπροστά μας δυο από τις καλύτερες βασιλόπιτες της Αθήνας το δίλημμα παραμένει. Από τη μια μεριά η αρωματική, τύπου κέικ, φτιαγμένη με παραδοσιακό αιγοπρόβειο βούτυρο, βασιλόπιτα του Ασημακόπουλου. Απο την άλλη η πολίτικη βασιλόπιτα – τσουρέκι με μαχλέπι, μαστίχα και μαύρο σουσάμι, του Maxim.
Ξεπεράσαμε το δίλλημα, κόψαμε μεγάλες φέτες και απο τις δυο και κάναμε δυο πιάτα για το πρωινό της πρωτοχρονιάς. Περισσότερα στο video.