Εβδομάδα Οld Fashioned στα bars της Αθήνας

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Από τις 27 Νοεμβρίου εως τις 3 Δεκεμβρίου μια εβδομάδα αφιερωμένη στο Old Fashioned με το Woodford Reserve!

Η παγκόσμια πρωτοβουλία του Woodford Reserve Old Fashioned Week επιστρέφει και αποτελεί μια όμορφη ευκαιρία για τους λάτρεις των cocktails να απολαύσουν τόσο την κλασική έκδοση του Old Fashioned το ποτό που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Κεντάκι των Ην. Πολιτειών τη δεκαετία του 1880, και διαδόθηκε άμεσα σε ολόκληρο τον κόσμο, όσο και μοναδικούς συνδυασμούς που εμπνέονται από τη γεύση του Woodford Reserve. Το Old Fashioned είναι πράγματι ένα κλασικό ποτό που απευθύνεται σε όσους εκτιμούν την απλότητα και την ποιότητα στα cocktails.

Kαι πραγματικά το Woodford Reserve είναι πράγματι ένα εξαιρετικό bourbon, με την γεύση του στην οποία κυριαρχούν η καραμέλα, η σοκολάτα και οι νότες μπαχαρικών καθώς και το τελείωμά του που αφήνει έντονη επίγευση, το έχουν καταστίσει ένα από τα καλύτερα bourbons παγκοσμίως, μεταξύ κοινού και κριτικών και το καθιστούν ιδανικό για δημιουργία κοκτέιλ.

Παρακάτω η λίστα των μπαρ που συμμετέχουν στο Woodford Reserve Old Fashioned Week:
Ark, Che, Ciel, Clumsies, CV Distiller, Dalliance, Feelin Good, Fine mess Smokehouse, Gazi View, Lit Athens, Mai Tai, Minnie the Moocher, Mr peacock, Odori, Old dog, Opupa epops, Pere ubu, Sousou, Terra Petra, The place. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα καλύτερα μας
στο inbox σου!

Με την εγγραφή σας στο newsletter μας συμφωνείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά ενημερώσεις που αφορούν το TheEaters.gr